?

Log in

 
 
26 August 2010 @ 10:00 pm
63.  

Cím: Crying Rain         
Part: 1. fejezet
Párosítás: Rihito x Kai [saját szereplők]
Korhatár: R
Jellemzők: SLASH,
Disclamer: Anyagi hasznom nem származik ebből.

A/N1: Rihito Szemszög
A/N2: A Pöttyös párbeszéd részek a Chates sorrend. Kai - Rihito sorrend.
A/N3: A ferdén jelölt részek Rihito párbeszédei.

 

-                    Már megint be vagy tépve! – Ez volt az első mondat, amire felfigyeltem. Fáradtan pislogtam fel a barátomra, aki csak éppen hogy egy fokkal volt jobb állapotba, mint én. Magyarul, míg én be voltam tépve, ő teljesen részeg volt. A kép előttem elmosódott, nem tudtam kivenni rendesen, karakteres arcát, csak egy mosott fej volt egy vörös folttal a tetején, ami a haja volt. Fáradt sóhaj hagyta el a számat, majd valamilyen csoda folytán, sikerült felállnom, és megállni a lábamon.

-                    Kussolj! – morogtam, majd valahogy kivánszorogtam a vécébe, hogy kiadjam magamból amit kellett.

Utáltam hányni, de valamikor már nagyon muszáj volt. Igazából az életmódomat se szerettem, utáltam így élni, de csak így tudtam borsot törni apám orra alá. És amíg ő dühöng, és felforr az agyvize, már, megéri nekem minden hülyeségbe benne lenni.

Miután megtettem amit meg kellett visszamentem a szobába, ahol Mori a kanapén fetrengett. Már tényleg jobban voltam. Már kitudtam venni barátom arcvonásait, és gyönyörű karikáit a szeme alatt.

-                    És még én nézek ki ramatyul – jegyeztem meg magamnak, bár ő rögtön meghallotta, és megtisztelt a középsőujja megmutatásával. Nem törődve vele levágtam magam az egyik fotelba.  – Mi lenne ha ma kicsit lazábban töltenénk az estét? Szóval józanul…

-                    Azt hiszem kivételesen, most tényleg úgy kéne… a tegnap este elég durva volt. Hány csajt húztál meg?

-                    Csak kettőt – feleltem nem törődve. – Ma mi lenne, ha megint kis buzikkal szórakoznánk a neten? – kérdeztem meg egy pimasz mosollyal, mire Mori karmazsin szemei felcsillantak rögtön. – Azt hiszem ez lesz a legjobb szórakozás amit ma kitalálhatunk, és még józanok is maradhatunk.

-                    Na igen… Apád meg fog lepődni, hogy nem részegen mész majd haza.

Kicsit elhúztam a számat, de végül is teljesen érthető. Fogalmam sincs mikor voltam utoljára otthon teljesen kijózanodva. Igazából az is csoda volt nálam, hogy hazamegyek. De apám hibája, mert sokat várt el tőlem. Mióta anyu meghalt, nem tudtunk szabadon élni az öcsémmel. Megszabott mindent, még azt is mikor vegyünk levegőt. De én ki akartam törni ebből, így a „rossz fiúk életét” választottam. Igazából az öcsémet sajnálom egyedül, mert ő ott maradt apám börtönébe. Jeles tanuló, mindig időben ér haza, és mindennap egymilliószor meghallgatja, hogy ne legyen olyan, mint a bátyja, vagyis én.

 

***

 

Este már a számítógép előtt ültünk Morival, és töltöttük ki a chates honlap regisztrációs adatlapját. Annyira unalmas azt csinálni. Sose szerettem, ezért nem regisztráltam soha sehova, pedig néha biztos jól jött volna. Bár a számítógép előtt se ültem sokat, szóval annyira nem bántam, hogy nem voltam egy gépfüggő.

Miután bejelentkeztünk, elérkeztünk a képhez. Egy darabig csak bámultuk egymást, majd végül Mori felhozta az ötletet, hogy rakjuk be az enyémet, mivel én sokkal helyesebb srác voltam. Egy darabig vonakodtam az ötlettől, de végül a szórakozásunkért feláldoztam magamat, és beraktuk az egyik képemet, majd beléptünk az egyik chat-szobába, ahol állítólag, szerelmet kereső buzernyákokat találhattunk. Végignéztük az összes adatlapját, végül megakadt a szemünk, egy igazán helyes fiún. Szőke haja volt, és nagy szép barna szemei, kisebb amerikai beütésekkel az arcán. Velünk egyidős volt, és állítólag, az adatlapja szerint, nem sikerült bekerülnie a Todaira, így most halaszt egy évet és jövőre próbálkozik, ez idő alatt akarja megtalálni az igazi férfit az életében. Erre a mondatára a bemutatkozásánál, csak röhögni tudtam. Milyen béna.

Végül ráesett a választásunk. Ha már valaki fejét átvágjuk, ne valami gnóm képűt. Bár lehet azzal jobban jártunk volna, hiszen mekkora örömöt okozhattunk volna neki, ha egy magamfajta helyes srác rákattol egy stréber, ronda, meleg kölyökre. De akkor már mindegy volt.

Köszöntünk a helyes srácnak, de az valamilyen oknál fogva nem akart válaszolni. Eltelt félóra. Eltelt egy óra. Eltelt másfélóra. Mori pedig már nem tudott mit kezdeni magával. Nem talált semmi érdekeset a neten, és végül a pasziánszozni kezdtünk el. De miután két órát vártunk rá, fogta magát és hazament. Már én is azon voltam, hogy eltűnök, amikor hirtelen válaszolt.

·        Szia! Bocs hogy nem írtam, de nem hittem volna, hogy rám írnak, így leléptem, egy kisidőre.

·        Semmi gond. De miért ne írnának rád? Elég helyes fiú vagy te, biztos sokakat vonzol – írtam.

·        Ez igaz. Legalább húszan rám írtak, de akit nem tartok szimpatikusnak azzal nem beszélek. Így abból a húsz személyből már csak veled beszélek.

·        Most megtisztelve érzem magam. x3

·        Érezd is. :D

A beszélgetésünk nagy része abból állt, hogy oltottuk a másikat, ahogy csak tudtuk, de közben megtudtam róla dolgokat is. Igazán szimpatikusnak találtam. Azt sajnáltam egyedül, hogy meleg, vagy talán nem is azt. Azt, hogy messze lakik. Egész jól ellóghatott volna velünk, még ha nem is lett volna közöttünk semmi sem.

 

***

 

Az után az éjszaka után mindennap beszéltünk, és egyre jobb lett a barátságunk. Vagyis én így éreztem. És igazából csak abban tudtam reménykedni, hogy ő a számítógépe másik oldalán, nem szeretett belém. Bár nem lepődtem volna meg, de nem akartam volna a hetero bealítottságommal elrontani a dolgokat kettőnk között.

·        Lassan megyek. Apám ma családi vacsorát szervezett -.- - írtam.

·        Várj egy percet!! Kérdezni akarok valamit.

·        :O Micsodát?

·        Tokióba laksz, ugye?

·        Igen. Miért? – Rossz előérzetem lett.

·        Az a helyzet, hogy oda fogok menni nyári melóra. Egy kávézóba fogok dolgozni. Néha benézhetnél (:  - Hatalmasat kellett nyelnem. Ő ide? Most miért kezdett el rám törni a para?

·        Persze szívesen. Melyik kávézó?

·        Blenz Coffee : D

Leblokkoltam. Egy darabig bámultam a monitoromat, és újra és újra elolvastam a kávézó nevét, de végül nem jutottam semmire sem. Ugyanúgy a Blenz Coffee feliratot találtam. A bátyám kávézójáét.

 

***

 

Belementem a találkozóba. Nem is értettem miért féltem az első percben. Találkozunk, dumálunk és kész. Vagyis szerettem volna ezt hinni. Reménykedni abban, hogy véletlenül se hozza fel a dolgokat, hogy nem derül ki, ő többet akarna tőlem. Mert akkor szépen pofára esnék. Kiderül, hogy átvágtam, és többet szóba se áll velem, ráadásul utána kerülhetem majd a saját bátyám kávézóját, így ugrana az ingyen kávé is.

Egy hét múlva kezdett neki a munkának. Addig nem is beszéltünk. Délután ugrottam be a kávézóba. Leültem szokásos helyemre, és vártam, hátha meglátom őt, de a szokásos embereken kívül nem volt ott senki sem.

-                    Felvehetem a rendelést, Rihito-kun? – csapta meg a fülemet, valami igazán különleges hang, ami nem volt számomra ismerős.  A hangsúlya meg nagyon irritáló volt számomra. A hangforrása felé kaptam a fejemet, és végül tátva maradt a szám. Ő állt előttem, és élőbe még jobban nézett ki, mint a képeken. Szőke haja kicsit kusza volt, de ki volt vasalva, nagy barna őzike szemek tulajdonába állt, pont mint a képen, de mégis teljesen más hatást nyújtott. Felvonta egyik hosszú, formált szemöldökét. – A képeken helyesebben tűntél. Talán, mert azon nem vágtál ennyire hülye képet – folytatta egy pimasz mosoly kíséretében. Akkor jöttem rá, hogy nem mutatkozhatok normális állapotba. Becsuktam a számat, apró mosolyt erőltettem arcomra, és próbáltam nem elbénázni a dolgokat.

-                    Kai! Örülök, hogy láthatlak! – feleltem, majd felálltam és a kezemet nyújtottam felé, amit ő örömmel el is fogadott, majd visszaültem. - Mokka lesz!

-                    Egy röpke pillanat és hozom, utána beszélünk! – mondta egy apró mosollyal, majd felém kacsintott, amit nem tudtam hova tenni, de igazából nem is nagyon zavart, mert csak mosolyogni tudtam. Miután meghozta a rendelésemet, helyet foglalt velem szembe. Aprót kortyoltam a meleg fekete italomból, majd rápillantottam.

-                    Te nem kérsz? Igazán hozhattál volna valamit magadnak. Én itt ingyen kávézgatok – magyaráztam egy öntelt mosollyal.

-                    Igazán? És miért? – kérdezte, egy kicsit felvont szemöldök mellett.

-                    A bátyámé a kávézó – Vontam vállat.

-                    Ó, micsoda luxus! – mondta egy apró mosollyal, mire én délcegen bólintottam, majd újat kortyoltam a kávémból. – Amúgy nem kérek. Körülbelül félórája ittam egyet. – A kávémat iszogatva néztem fel rá. Láttam az arcán, hogy valami gyötri, de nem igazán tudtam megmondani. Kiismerhetetlennek tűnt a srác. Nem csak az interneten, a valóságba is. Kicsit rejtélyesnek. Apró sóhaj hagyta el a száját. – Na figyelj! Csak röviden és tömören. Remélem nem voltál olyan ostoba, hogy belém zúgtál, mivel igazából én csak szórakozásból mentem fel arra a chates honlapra.

Teljesen határozottan beszélt. Kicsit meg is illetődtem, hogy ilyen egyszerűen kijelentette, de tetszett a hozzáállása. De ami igazán tetszett, az volt, hogy bár teljesen különbözőek voltunk, mégis rengeteg hasonlóság volt kettőnk között. Talán amiatt, hogy nem csak én vagyok egy utolsó szemétláda, hanem ő is ugyanolyan, vagy talán még nagyobb. Pimasz mosoly kúszott az arcomra, miközben arra gondoltam, alig várom, hogy még jobban megismerhessem.

 

Folytatása következik

 
 
Current Location: OTT
Current Mood: curiouscurious
Current Music: BoA - Love letter
 
 
 
absolute happiness ♥ (panda can eat it): fiatal taccsansayachi on August 26th, 2010 08:58 pm (UTC)
moriiii~ ott van mori és HATALMAS ARC, csak kár hogy az überbishi arc helyett csak karakterese van~ nem baj így is jó *_* moriii <3

'Egy röpke pillanat és hozom, utána beszélünk!' eőőő, ha később nem írod, hogy mégse meleg, akkor ez tényleg egy buzis mondat lett volna X'D

amúgy az elején még tökre azt hittem, hogy sokkal keményebb lesz nem egy szerelmi történet X'D mármint ilyen: hogyan éledjünk újjá az elcseszett életünkből~ megtévesztettél~ :'D

hajrá~
ketiiiii: KiBum & DongHoketiiiii on August 26th, 2010 09:06 pm (UTC)
igen igen ott a morid csak neked csak most. XD

de nem meleg OWO szóval nem buzis. yeey. *milyne pimasz gyerek ez xd*

igazából még fogalmam sincs mit hozok ki majd belőle de majd lesz ami lesz. OwO

köszííí : D
kawaii_kazu on August 27th, 2010 01:57 pm (UTC)
ketiiiiiii *-*
imádom owo
mihamarabbi folytatást kérek owo"
ketiiiii: Reitaketiiiii on August 27th, 2010 06:54 pm (UTC)
öhm örülök hogy tetszett :D
majd igyekszem (:
<3
langyalkalangyalka on August 27th, 2010 05:43 pm (UTC)
ketiii *rohan megölelni*
először is bocsi a késésemért, de nem volt idöm olvasni, pedig már tegnap tudtam hogy fent van és már majd megölt a kíváncsiság ^____^"
másodszor. kinyírlak, amiért abba merted hagyni*csúnyán néz* én azonnal követelem a folytatást mostmostmostmoooost. annnnnnyira tetszett, hogy azt el se lehet mondani, nagyon kíváncsi voltam már a bevezetőnél is, hát mostmeg megduplázódott, nem megtriplázódott... meg ezerszereződött .___."
na szóval a nővérkéd követeli a folytatást *vigyorog*
és most kapsz egy hatalmas szeretettel teli ölelést, amiért olvashatom ezt a csodálatos történetet *hatalmasnagyölelés*
nagyonnagyon felkeltetted ezzel a történettel az érdeklődésemet *mosolyog* szóval nagyon akarom a folytatást ^^ (mintha már írtam volna)
imádlak hugicám *megnagyobbölelés*
na jó langyalka befogja .___."
ketiiiii: Tegonyanketiiiii on August 27th, 2010 06:57 pm (UTC)
*öleeeeel*
ugyan semmi gond OwO
megint bántani akarsz? ToT
majd kapsz kapsz kapsz. talán a hétvégén. XD
*bighááááág*
örülök hogy tetszett. :D
én is téged. <333
ne fogd be OwO
GoldenSnake: Kaigoldensnake93 on August 27th, 2010 06:41 pm (UTC)
na, végre megérkeztem ide is, és elolvastam, és... woaaaah~ *-*
nagyon tetszett, az egész, Rihito karaktere, meg úgy tényleg minden. kíváncsi vagyok, mi fog kisülni ebből az egészből, és már most alig várom hogy olvashassam a következőt. szóval ne tessék megváratni a mélyen tisztelt publikumot *nevet*
amúgy is most nagyon benne vagyok ebben a drogos témában *ma is egy narkós srácokról szóló könyvet nézegetett* szóval ez így most nagyon jó lesz nekem *vigyorog*
ügyes vagy, csak így tovább. <33
ketiiiii: Miyaviketiiiii on August 27th, 2010 06:58 pm (UTC)
nagyon örülök hogy tetszett *w*
és annak még jobban hogy te olvastál tőlem (:
igen maradjunk kettőnk között de én is imádom Rihitot. XD
nah milyen jól beletaláltam :D
köszönöm majd igyekszem ^^ <33
lucchibilucchibi on September 9th, 2010 08:55 pm (UTC)
és végül a pasziánszozni kezdtünk el - csak nem egy pasziánsz buzi? *OOO* <3

következő fejezetnél kommentelek, ha nem bánod owo
ketiiiii: Kameketiiiii on September 10th, 2010 11:45 am (UTC)
csak ez jutott hirtelen eszembe. XD <33